klantenservice betaal informatie

Betaalinformatie

Isolatieverkoop.nl biedt zowel in de winkel als via internet verschillende betaalmogelijkheden. Voor internet bestelling geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, uw bestelling direct zal worden verzonden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren.

Contant betalen

Uiteraard kunt u bij ons in de winkel al uw aankopen contact betalen. Wij accepteren alle biljetten, dus ook die van €200,-en €500,-.

Betalen met pinpas

U kunt in onze winkel met uw pinpas betalen. Wilt u grote aankopen doen, let er dan op dat iedere pas een daglimiet heeft. Deze ligt standaard tussen de 1000 en 2500 euro. U kunt deze limiet tijdelijk verhogen door contact op te nemen met uw plaatselijke bank.

iDEAL betalen

iDEAL is een handig betaalmiddel. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de optie iDEAL, waarna u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals u bankoverschrijvingen doet.

Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Isolatieverkoop.nl wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Betalen met iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken:

 

ABN AMRO
ASN Bank
Fortis
Friesland Bank
ING
Rabobank
SNS Bank
SNS Regio Bank

Vooruitbetalen per bank

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Kies binnen de betaalopties voor bankoverschrijving.
Het bedrag kunt u overmaken op het bankrekeningnummer van: Isolatieverkoop.nl Rabobank (ibannummer) NL45RABO 0155 216 899
Zodra de betaling binnen is wordt u order verwerkt en aan u verzonden.

 

Houd er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. De bestelling wordt pas verzonden, nadat wij de betalingen hebben ontvangen. Het kan hierdoor voorkomen dat een artikel ondertussen uitverkocht raakt. Hiervan stellen wij u uiteraard op de hoogte.

Veilig betalen

Onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider:Buckaroo (www.buckaroo.nl) Het gaat hier om betalingen via IDEAL en bankoverschrijving. Betalen via deze betaalopties is eenvoudig en geheel veilig.