klantenservice omruil service

Ruilen en Retourneren

Niet tevreden met uw aankoop? Als het product niet aan uw wensen voldoet, of u wilt toch liever een ander product of oplossing, neemt u even contact met ons op. Wij overleggen dan met u wat de beste manier is om het product om te ruilen.

Ruilen in de winkel

Ruilen in de winkel is het meest eenvoudig. U wordt persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een vervangend product of oplossing en u kunt het eventuele verschil in prijs direct afrekenen. Neem bij het ruilen altijd uw aankoopbewijs mee.

Ruilen per post

Om een product per post te ruilen of retourneren, stuurt u een e-mail naar info@Isolatieverkoop.nl waarin u aangeeft dat u het product wilt ruilen of retourneren. Wanneer u een product wilt omruilen, geef dan in de e-mail aan welk product u graag wilt ontvangen. Het terugsturen van artikelen dient altijd te gebeuren in een voldoende gefrankeerde, deugdelijke verpakking en voorzien van een briefje met uitleg. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.

Als retouradres gebruikt u:
Isolatieverkoop.nl
Otterloseweg 64
6733 AN Wekerom

Ruilen of retourneren van een internetbestelling

Bij online aankopen heeft u recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen. U heeft dus 14 kalenderdagen de tijd om het pakket – zonder opgave van redenen – terug te sturen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het bestelde product. Om die reden kunt u bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel retour sturen of ruilen voor een ander product.

Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde produkten. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Op deze pagina leest u meer over Herroepingsrecht.

Het product kan alleen geretourneerd worden als:

  • het product nog onbeschadigd en in de zelfde staat als bij de ontvangst is
  • indien mogelijk in originele verpakking
  • het product volledig compleet is
  • u een email stuurt naar info@isolatieverkoop.nl waarin u de retour aanmeldt
  • u een briefje bijvoegd met uw bankrekeningnummer

 

Voor het retourneren van uw zending gebruikt u het volgende adres:
Isolatieverkoop.nl
Otterloseweg 64
6733 AN Wekerom

Het te crediteren bedrag zal binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.

Kosten ruilen of retourneren

Wanneer u besluit het artikel binnen 14 kalenderdagen te retourneren, komen de kosten voor het verzenden voor uw rekening. Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terugbetaald.
Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn of verkeerd geleverde artikelen.