klantenservice verzendkosten

Verzenden en verzendkosten

Hieronder volgt uitgebreide informatie over verzendkosten en het verzenden van bestellingen

Isolatie verkoop wil volkomen transparant zijn betreffende de berekende kosten voor transport.
Doordat de producten soms zwaar zijn of veel ruimte innemen moeten we verzend kosten in rekening brengen.

 

Wij hebben dit opgedeeld in drie soorten:

1e Kleine pakketten:

Tussen €0 en €99,99 =9,95 Euro
Meer dan €100 = gratis

2e Voor grotere pakken hanteren we een staffel gebaseerd op het totaal besteede bedrag:

Tussen €0 en €499,99   = 79,95 Euro
Meer dan €500 = gratis

3e Daarnaast hebben we een aantal producten welke twee keer zoveel ruimte innemen als bovenstaande staffel:

Hiervoor rekenen we €89 euro verzend kosten , boven €500 is ook weer gratis verzending!

 

Waddeneilanden en buitenland , komen er extra kosten / toeslag overheen!

Op werkdagen voor 12.00 besteld en betaling is bij ons ontvangen , volgende werkdag in huis.

Verzendingen van grote pakketten/pallets vinden plaats tussen 8.00 uur en 18.00 uur. Indien gevraagd wordt om specifieke laad/lostijden voor een bepaalde tijd, dan worden deze extra berekend. Hiervoor gelden de volgende tarieven. Leveringen voor 08.00 uur : toeslag 50 excl btw , leveringen voor 09.00 uur : toeslag 40 excl btw , leveringen voor 10.00 uur : toeslag 30 excl btw , leveringen voor 13.00 uur 20 excl btw.

Verzendingen buitenland.

Buitenland prijzen op aanvraag

 

Op werkdagen voor 12.00 besteld en betaling is bij ons ontvangen , volgende werkdag in huis.

Houd u er rekeing mee als u kiest voor bankoverschrijving dat dit enkele dagen kan duren , via ideal (snel,veilig en gemakkelijk) kunnen wij snel tot verzending over gaan omdat dit binnen enkele minuten wordt goedgekeurd door de bank.

Bezorgdagen

Wij bezorgen onze producten van maandag tot en met vrijdag. Besteld u vrijdagochtend voor 12.00  , maandag bij u in huis. Bestellingen vrijdag na 12.00 uur tot maandag 12.00 uur is dinsdag in huis. Verzendingen op zaterdag kan alleen met kleine pakketten/rollen (kijk bij kleine pakketten hier boven wat daar de toeslag van is )

Voor verzendingen van al onze producten dient er altijd iemand aanwezig te zijn op het los adres om de chauffeur/koerier te voorzien van een handtekening voor ontvangst van uw product.

 

Indien u niet thuis bent ( klein pakket/rol)

Bent u niet thuis op het moment dat onze koeriersdienst langs is geweest om uw pakket te bezorgen? plan dan eenvoudig online een nieuwe bezorgafspraak in op www.nieuwelevering.nl . Het enige wat u hiervoor nodig heeft is de mededeling die de koerier voor u heeft achtergelaten . Afhankelijk van uw bezorginstructies kunnen zij het pakket meestal de volgende werkdag bezorgen. Hiervoor moet u wel voor middernacht online uw instructies doorgeven.

Track & Trace kleine pakketten/rollen.

Traceer uw pakket. De manier om de weg van uw pakket te volgen. Als u op elk moment wilt weten waar uw pakket is , kunt u simpel de status checken door het pakketnummer ( of referentienummer , indien gekoppeld ) in te voeren op de website van www.dpd.nl .

Indien u niet thuis bent? ( grote pakketten/pallets )

Bent u niet aanwezig op het moment dat de chauffeur komt lossen , dan wordt u door ons gebeld hoe we dit gaan oplossen zonder onnodige kosten voor u te maken. ( bijvoorbeeld dat u akkoord gaat dat er gelost kan worden ). Zorg dat u altijd aanwezig of telefonisch bereikbaar bent.

Track & Trace grote pakketten/pallets.

Wij kunnen hier alleen aangeven dat uw bestelling tussen 08.00 – 18.00 uur bij u bezorgt wordt.

 

Veiligheid

Isolateiverkoop.nl  neemt de verantwoordelijkheid voor de eventuele schade tijdens transport. Op het moment dat u tekent voor het pakket neemt u deze verantwoordelijkheid over. Neem dus nooit een beschadigd pakket aan!